Winterfair 2017, een fair voor jong en oud

Winterfair 2017, een fair voor jong en oud

Op zorgboerderij De Borkeld wordt op D.V. 16, 17 en 18 november voor de 6e keer een groots opgezette winterfair gehouden. Een winterfair voor jong en oud, een ontmoetingsplaats voor het hele gezin in ontspannen sferen, waarbij gezelligheid voorop staat. Ruim 70 middenstanders uit Rijssen en omgeving zullen hun waar tijdens de winterfair in grote en verwarmde tenten presenteren. Het totale overdekte vloeroppervlak van de beurstenten bedraagt ruim 1100m2. Naast de beursvloer staan er op het hele buitenterrein nog vele andere kramen opgesteld en worden er producten aangeboden die o.a. op Zorgboerderij De Borkeld of DAC de Molenhoek zijn gemaakt. Op de twee avonden zal het gehele terrein sfeervol verlicht zijn en zullen er vuurkorven staan opgesteld.

Lees meer

Programma Winterfair 2016

Doorlopende demonstraties op donderdag, vrijdag en zaterdag:

Spinnenwiel Koffietent do,vr en za
Klederdrachtpresentatie Koffietent do,vr en za
Dia’s oud Rijssen Koffietent do,vr en za
Natuurfotopresentatie Koffietent do,vr en za
Vis roken Boomgaard vr en za
Klompenmaker Boomgaard vr en za
Schilderen op glas    Kapberg do,vr en za
Pottenbakker Koffietent do,vr en za
Glas in lood Boomgaard do,vr en za
Houtbewerking Boomgaard do,vr en za

Activiteitententerrein zaterdag

Behendigheid m.m.w. hondenschool Boom uit Nijverdal Activiteitententerrein Zaterdag 10.30, 11.30 en 14.30uur
Valkerij Rijssen m.m.v. Gerrit en Janny Zandvoort Activiteitententerrein Zaterdag 13.00uur

Kunstschaatsbaan

Kunstschaatsbaan achter in de Boomgaard do,vr en za

Eerste lustrum Winterfair op Zorgboerderij De Borkeld

Eerste lustrum Winterfair op Zorgboerderij De Borkeld

Op zorgboerderij De Borkeld wordt op D.V. 17, 18 en 19 november voor de 5e keer een groots opgezette winterfair gehouden. Een winterfair voor jong en oud, een ontmoetingsplaats voor het hele gezin in ontspannen sferen, waarbij gezelligheid voorop staat. Ruim 70 middenstanders uit Rijssen en omgeving zullen hun waar tijdens de winterfair in grote en verwarmde tenten presenteren. Het totale overdekte vloeroppervlak van de beurstenten bedraagt ruim 1100m2. Naast de beursvloer staan er op het hele buitenterrein nog vele andere kramen opgesteld en worden er producten aangeboden die o.a. op Zorgboerderij De Borkeld of DAC de Molenhoek zijn gemaakt. Op de twee avonden zal het gehele terrein sfeervol verlicht zijn en zullen er vuurkorven staan opgesteld.

Lees meer

Winnaars tekeningen Winterfair de Borkeld

rebus 2015

Winnaars tekeningen Winterfair de Borkeld:

 • Collin ?
 • Jolijn Averesch
 • Anneleen Brinks
 • Dick Wolterink
 • Mart Rietman
 • Jolien Dannenberg
 • Job Fransen
 • Klaas Jan vd Belt
 • Gideon….

Winnaars Rebus:

 • Arthur Sanderman
 • Eva Ribberink

Allen hebben hun prijs in ontvangst mogen nemen.

 

Terugblik Winterfair 2015

Na 3 fantastische dagen zit de winterfair er helaas al weer op! Alles is weer opgeruimd en het geld wordt nog geteld. We willen alle vrijwilligers, sponsoren en alle standhouders hartelijk danken voor alle hulp, inzet, gaven en gezelligheid. Natuurlijk gaan we nog even nagenieten van alle gezelligheid. Dit kan via de sfeerimpressies op de website, via www.fotorijssen.nl en natuurlijk via de facebookpagina.

Lustrum

Het was dit jaar de 4e keer dat de winterfair gehouden is en D.V. volgend jaar hopen we ons eerste lustrum te vieren. Dat hopen we natuurlijk bescheiden te vieren, want we gaan natuurlijk weer voor 3 gezellige dagen! hebben jullie ideeën of tips? We houden ons warm aanbevolen. Deze kunnen gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Tot volgend jaar!